Vi hjelper deg å holde oversikt

OKSikt tilleggsmoduler og produkter.

I tillegg til OKSikt grunnmodul, kan systemet bygges ut med moduler eller tilleggsprodukter for utvidet funksjonalitet og sikkerhet.

OKSikt system med tilhørende moduler kjøper du selv etter behov. Du finner butikken på kontrollpanelet, kontorvedlikehold og butikk. Betalingsløsningen benytter samme teknologi som andre seriøse nettbutikker og nettbanker. Du kan lese mer om betalingsløsningen her: http://payex.no/

OKSikt SMS

OKSikt SMS er en del av grunnmodulen. Man må dog fylle opp kontoen med SMSer. Du kan velge mellom pakker på 100, 250 eller 500 SMSer.

Les mer

OKSikt lagring

OKSikt lagring er en modul man trenger hvis en ønsker å laste opp dokumenter til løsningen. Det kan være dokumenter relatert til en lærling, en avtale med en lærlingbedrift eller hva en måtte finne relevant å lagre. Informasjon det er aktuelt å lagre, er informasjon som er interessant for flere på kontoret og som det er ønskelig at alltid er tilgjengelig.

Les mer


OKSikt Exchange

OKSikt Exchange er en e-post, kontakt og kalender løsning som i tillegg til å være fleksibel i forhold til hvor og hvordan en ønsker å lese e-post, også er integrert til OKSikt. Avtaler som blir gjort i OKSikt angående for eksempel besøk til en lærlingbedrift, vil automatisk bli lagt inn i Outlook kalenderen til rette vedkommende. Kontaktinformasjon som legges inn eller endres i OKSikt vil på samme vis bli overført til brukerens kontakter. Løsningen gir støtte for å få e-post til mobilen og å lese den på web i tillegg til Outlook. (Hvis ikke opplæringskontoret benytter Office med Outlook allerede, kan Outlook leveres med tjenesten.)

Les mer

OKSikt e-post sikkerhet

OKSikt e-post sikkerhet er et tilleggsprodukt som kan leveres i flere varianter. Det kan sjekke innkommende e-post mot spam og virus, det kan i tillegg ta backup av all e-post for en periode (1, 2 eller 3 år), og også leveres med en antivirusløsning for installering på PC og server. Løsningen fungerer både ved bruk av OKSikt Exchange og hvis kontoret har en egen e-post løsning. (Det kreves at kontoret har eget e-post domene)

Les mer


OKSikt Backup

OKSikt Backup er en løsning som tar backup av kontorets PC-er og eventuelle servere. Løsningen er svært enkel å sette opp og drift/overvåking vil ikke kreve innsats fra kontorets medarbeidere.

Les mer

OKSikt webfiltrering

OKSikt webfiltrering er en tjeneste som beskytter bedriften mot skadelig og uønsket innhold ved surfing på internett - dette gir økt sikkerhet til reduserte kostnader.

Les mer